Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

19 младежи направиха своята стъпка в "Твоята стъпка"

В събота и неделя Младижки дом-Търговище организира втори тренинг за млади хора, който е част от цикъл, наречен „Твоята стъпка - нещо като кариерно ориентиране ;)”. Включиха се 19 младежи на възраст от 15 до 18 години. Обучител отново беше Никола Димов, с когото те търсиха и опознаваха себе си, както и възможностите за бъдеща реализация.

“Твоята стъпка” е двудневно преживяване с различни игри, предизвикателства, дискусии и изследвания.  В рамките на "Твоята стъпка" участниците изследваха своите личностни преференции, за да познават по-добре своите силни и слаби страни и да търсят по-успешно своя път на развитие. Правиха интервюта с непознати, за да опознаят същността на различни професии и да се научат да задават правилните въпроси, за да откриват необходимата информация. Играха итерактивни игри, обсъждаха и се забавляваха.

През април предстои още един тренинг на същата тема. Той ще се състои на 6 и 7.04.2019 г. Две трети от местата вече са заети. За да участваш, можеш  да се регистрираш тук: https://kandidatstvai.typeform.com/to/pd6Mwk


назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.