Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

 

Рая Милчева от вокална студия „The CRYSTALS” към Младежки дом – Търговище, с ръководител Тодор Тодоров, взе участие в 10-дневния майсторски клас по пеене на Вики Алмазиду, който се проведе през септември. Той бе част от Лятната музикална академия на Нов български университет за студенти и млади хора, занимаващи се с музика. През тази година гост-инструменталисти по време на форума бяха Петър Славов – контрабас и Арън Голдбърг – клавир, който се занимава и с аранжимент в джаз звучене тип „Бродуей”.

Рая участва за четвърта поредна година в майсторския клас по пеене на Вики Алмазиду, като в първите му три издания бе най-младият изпълнител. Инициативата и тази година завърши с галаконцерт в София Лайф Клуб. В присъствието на известни певци и музиканти, всеки от участниците показа какво е научил в общ спектакъл, създаден под ръководството на Милчо Левиев. Със завършването на този клас всеки участник получава сертификат, който му дава право да работи в клубове в чужбина. През четирите години от съществуването на Лятната музикална академия гост-музиканти в нея са били Григориус Симадопулус, Стунджи, Глен Фериз, Чико Фриман и др.

Корепетитор в подготовката на песните, с които 15-годишната певица участва в Лятната академия бе Константин Кряколов – гл.специалист в Младежки дом – Търговище.

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2024

design compaskom©.