Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Благотворителен концерт "От любов към живота"

В емоционален празник се превърна благотворителният концерт „От любов към живота” на Avon, който бе реализиран в партньорство с Младежки дом-Търговище. Общата събрана сума за борба с рака на гърдата в Търговище бе 3 500лв.

На сцената излязоха дамски хор „Златна лира”, с диригент Илияна Иванова, Фернандо Леон Васев и всички състави, творящи и развиващи се в Младежки дом-Търговище.
Християн Христов и Никола Георгиев, с ръководител Константин Кряколов,  изпълниха в дует на цигулка и пиано „Ако си дал” на Емил Димитров. Мелда Зекериева, Славея Стойчева и Елена Райкова от музикална школа „Дева мюзик”, с ръководител Ивалина Райкова, представиха самостоятелно композиции на пиано. Балетна формация „Търговище”, с ръководители Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева участва в концерта с един класически танц на палци, с един модерен и с един характерен – испански танц. Момичетата на Кремена Кряколова от Школата за естрадно пеене се представиха като група и с индивидуални изпълнения. Гласът на Сабина Донева също бе посрещнат с много аплодисменти от публиката. Балет „Вега”, с главен художествен ръководител Марианна Савова, танцува емоционалните индийски и цигански танц, а по-малките се представиха с „Мамбо”. ДФА „Шарено герданче”, с ръководители Светла Стаменова и Анжела Георгиева, показа последната постановка на състава, в която певци и танцьори са едно цяло, радващо с красотата на българския фолклор. Всички те и екипът на Младежки дом подкрепиха регионалните представители на Avon в борбата им с рака на гърдата.

Галерия

Видео

 

Вече 16 години благотворителната кампания на Avon „От любов към живота“ подкрепя жените, борещи се с рака на гърдата. Заедно успяхме да съберем над 1 500 000 лв., с които са осъществени над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледа на жени в цялата страна, закупена е апаратура за превенция на рака на гърдата – мобилен мамограф, ехограф и ехографска апаратура за 7 болници в страната.

Тази година искаме да споделим с теб една единствена дума от името на жените, борещи се с рака на гърдата:
„ПРЕДВАРИТЕЛНО ТИ КАЗВАМ БЛАГОДАРЯ!“

БЛАГОДАРЯ,
защото с твоето дарение при поръчката на розов продукт „От любов към живота“ ти допринасяш за осигуряването на безплатна психологическа, юридическа, практическа и емоционална помощ на жените като мен. А те са една на 8.

БЛАГОДАРЯ,
че си тук и че заедно ще направим така, че каузата ни да достигне до възможно най-много хора! Защото само така можем да помогнем на още повече нуждаещи се.

БЛАГОДАРЯ,
че ще дадеш малко от себе си, за да получиш много в замяна! Защото едно БЛАГОДАРЯ, изречено в момент на нужда, е безценно! И защото за мен твоята подкрепа означава наистина много.

 

БЛАГОДАРЯ,
ЗАЩОТО ДА ДАРЯВАШ Е ВЗАИМНОСТ!

назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.