Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Предстои награждаване на отличените в конкурса "Еко-фантазии"

На 26 април 2018г., четвъртък, предстои заключителната част на Седмия общински конкурс за творби от отпадъчни материали „Еко-фантазии”, организиран от Младежки дом - Търговище. След 18.00ч. можете да разгледате всички творби, участващи в инициативата, подредени във фоайето на Младежки дом. В 18.30ч. в Концертна зала започва награждаването на победителите, което ще е съпроводено с изпълнения на Инструментално студио „Илиев”, Школата за естрадно пеене към Младежки дом, Балет „Вега” и Балетна формация „Търговище”. Концертът е поздрав към всички участници, техните преподаватели и родители, подкрепили ги в създаването на проектите.

Интересът към поредното издание на конкурса „Еко-фантазии” и тази година беше много голям – включиха се над 120 участници от всички основни и средни училища в града и от Обединен детски комплекс. Получените творби са създадени с много майсторство, сръчност, въображение и мисъл за опазването на природата.

Конкурсът „Еко-фантазии” цели да провокира творческото  мислене на младежите към артистично рециклиране на ненужни вещи и материали и да даде възможност за изява на повече деца и младежи. По традиция посвещаваме нашия конкурс на Деня на Земята и обръщаме внимание на опазването на околната среда. Предвидени са индивидуални и колективни награди за оригинална еко-идея и за висока художествена стойност.

 

 

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.