Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Отваря павилиона на Клуб "Батик" на панаира

 

В рамките на 241-я  Традиционен пролетен панаир „Изложение Търговище 2018”, който се открива по-късно днес - 14 май, Клуб „Батик“ към Младежки дом – Търговище, с ръководител Славка Георгиева, отново има свой щанд пред изложбените зали.

През цялата седмица в павилиона на клуба ще се продават творби, създадени в техниките: "Батик" - източна индонезийска техника на рисуване върху текстил, „Декупаж“, „Рисувано стъкло“, „Ръчно изработена хартия“, „Плъст“ - пана и бижута от вълна. През тази година децата от клуба работиха много активно и с интерес в техниката "Гофри" - ще можете да разгледате и закупите такива декоративни предмети също. Събраните средства ще се използват изцяло за нови материали за работа. Покупките ще направят възможни бъдещите творчески проекти на децата от клуб „Батик”, с ръководител Славка Георгиева.

За втора година в програмата на панаира са предвидени безплатни работилници за деца и младежи, които ще се водят от екипи на Школата по изобразително изсуство към ЦПЛР ОДК и на Клуб "Батик" към Младежки дом. Те ще се състоят в отделна шатра в началото на алеята преди изложението. В сряда от 16.00 до 19.30ч. всички, които се интересуват от приложно изкуство и искат да се забавляват могат да се включат в работилницата на Клуб "Батик", в която ще рисуваме върху стъкло.

назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.