Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Балетна формация "Търговище" танцува с много емоция пред родители и гости

В красив и емоционален празник се превърна годишната продукция на Балетна формация "Търговище", с ръководители Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева, която бе представена снощи 6 юни 2018 г. Залата на Младежки дом се изпълни с родители и гости, желаещи да присъстват на концерта.

На сцената излязоха всички групи на състава - от най-малките, някои от децата стъпиха за първи път на сцена пред публика, до най-големите, които през тази година излизат от формацията и поемат своя нов път. Всички те показаха постигнатото през творческия сезон. С вокални изпълнения ги подкрепиха техните приятели от Школа за естрадно пеене, с ръководител Кремена Кряколова

В края на концерта, със сълзи, цветя, подаръци и с много пожелания за много бъдещи успехи бяха изпратени абитуриентите - Димана, Камена, Преслава и Мюге.

Много бяха цветята и поздравленията към двете ръководителки Мариам Макарнаян и Севдалина Стойчева. Те също благодариха на децата и техните родители за всеотдайността и упоритостта през годината, както и за многото постигнати отличия .

 

Голяма галерия със снимки можете да разгледате ТУК

 


назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.