Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Годишна изложба „Цветни пътеки” откри Клуб "Батик" в Младежки дом

 

Годишна изложба „Цветни пътеки” откри Клуб "Батик" в Младежки дом

Клуб „Батик“ към Младежки дом – Търговище, с ръководител Славка  Георгиева, откри  годишна изложба, наречена „Цветни пътеки”. Експозицията можете да разгледате във фоайето на Младежки дом. Тя включва творби на близо 20 деца и младежи, създадени в техника батик през сезон 2017/2018г.

Ръководителят на клуба Славка  Георгиева сподели с присъстващите радостта си от успехите на децата през изминалия творчески сезон, удовлетворението си от задълбочената им работа в ателието и от участието им в "Изложение Търговище", където клубът има ежегодно павилион, в който членовете му показват и предлагат свои творби. 

Директорът на Младежки дом-Търговище Даниела Марчева поздрави децата и младежите от клуба за добрата работа и постигнатите отличия.

След това бяха раздадени индивидуалните награди, спечелени от възпитаниците на Клуб "Батик" от национални и международни конкурси, през годината.

Селин Дауд спечели право на самостоятелна изложба през следващия творчески сезон, а Мирослава Ефтимова право на едномесечно безплатно посещение в клуба.

Останалите деца получиха грамоти за активна работа и постижения в техниката батик, за най-малък участник, за презентиране на техниката по време на 241 Пролетен панаир, за приятелство и принос в обучението ма малките.

назад

Copyright © www.cmditg.com 2020

design compaskom©.