Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Балет "Вега" танцува с жар за родители и гости в края на сезона

Силни емоции и много аплодисменти предизвика у родители и гости годишният концерт на Школа за модерен балет "Вега", с главен художествен ръководител Марианна Савова и пом. ръководител Милена Иванова.

На сцената на Младежки дом излязоха всички възрастови групи на състава - от най-малките до най-големите, на възраст от 4 до 18 години, показвайки новите танци от своя репертоар, а също познати и обичани хореографии. Балетната школа имаше един успешен творчески сезон и спечели само първи награди от конкурсите, в които участва.

На годишния концерт се представиха и момичетата от Мажоретен състав "Търговище", който бе създаден през тази творческа година и бе посрещнат с много одобрение и радост на събитията, в които участва, заедно с духовия оркестър на града.

В началото и в края на концерта бяха излъчени два кратки емоционални филма за балет "Вега", с главни герои Лина и Славена, техните приятели от състава и родителите им. Авторът Кольо Колев бе в залата и сподели, че отдавна е запленен от магията на "Вега" и се радва да е техен приятел.

В края на вечерта Марианна Савова благодари на всички, които и помагат, за да може състава да успява по пътя си напред. Децата получиха много аплодисменти, а ръководителите им цветя и благодарности.

Абитуриентите на "Вега" - Славена и Жани бяха изпратени с много емоционални думи, пожелания за успешно бъдеще, с цветя и подаръци.

Всички снимки тук: ГАЛЕРИЯ

назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.