Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Славка Георгиева на прием по покана на Индонезийското посолство

Ръководителят на Клуб „Батик”, към Младежки дом-Търговище, Славка Георгиева бе поканена от Посолството на Индонезия на прием в София. Събитието бе част от инициативите посветени на 73 години от обявяването на Независимостта на Индонезия.
Славка Георгиева:
„Приемът се състоя в Централен военен клуб – София. Присъстваха много представители на дипломатическите среди, български и индонезийски културни дейци, студенти,  пътешественици и приятели на Индонезия. Отново бях посрещната с голямо внимание от екипа на посолството. Наистина беше много мило!
Н. Пр. Сри Астари Расджид, посланик на Индонезия и г-жа Нурул София, културно аташе, отделиха време за личен разговор с мен, в който отново изтъкнаха големия принос на Клуб,,Батик" за популяризирането на индонезийската култура в България. Изразиха желание да посетят града във връзка с юбилея на нашия клуб. Приемът беше съпроводен от зашеметяващо ревю, благотворителен аукцион в помощ на пострадалите при земетресението на о.Ломбок, с индонизийски фолклор, традиционна кухня, екзотика, пищност, блясък. Имах невероятната възможност да се срещна с Геа Пангабеан, водещ индонезийски дизайнер. Представена бе уникална колекция, съчетаваща богатите текстилни традиции на Индонезия с най-новите тенденции в световната мода.”

 

ВИДЕО

Снимка на Славка Георгиева.

Снимка на Славка Георгиева.


 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2019

design compaskom©.