Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

 

Кога?

от 15.02.2012г. до 10.04.2013г.

Кой?

·        Колективни участници – Детски градини, класове или групи ученици

·        Индивидуални участници - от 1-ви до 4-ти клас, от 5-ти до 8-ми, и от 9-ти до 12-ти клас

 

Какво?

Творби, създадени предимно от отпадъчни или използвани стари материали. Не е желателно закупуването на нови – пластмасови чашки и чинийки, торбички и използването им за създаването на проектите. Допуска се използването на природни материали. Направете непотребното – потребно!

 

Къде?

Приемаме творбите в Младежки информационно-консултантски център (Младежки дом, на  4ет.). Жури ще избере най-добрите според оригиналността на вложената идея, творческия и екологичния подход, изпълнението и др. Ще подредим всички творби в обща изложба във фоайето на Младежки дом. За всички участници е предвиден поздравителен концерт, в който ще се включат съставите на Младежки дом. На него журито ще връчи наградите на отличените творци.

Инициативата е част от проект “МИКЦ–Търговище - информация и консултация за младите хора“, която се финансира от НЦЕМПИ и се изпълнява от Сдружение «Мисионис» и Младежки дом, в партньорство с Община Търговище.

 

  • На страницата на „Еко-фантазии” във Фейсбук можете да откриете много споделени идеи, които да ви вдъхновят!

 

  • Целта на конкурса е да популяризира важността на рециклирането сред младите хора, да провокира творческо мислене и да създаде възможност за изява.

 

РЕЦИКЛИРАЙ И СЪЗДАВАЙ ЕКО-ФАНТАЗИИ !!!

 

За повече информация: тел. 6-57-19 или 0894437373 или  e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2020

design compaskom©.