Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

За сексуалността ще разговарят отново в Младежки дом


Поредната открита приемна в рамките на проект “МИКЦ – Търговище - информация и консултация за младите хора“ ще бъде свързана отново със здравословния начин на живот, сексуалното и репродуктивно здраве.

Тя ще се състои в Камерната зала на Младежки дом – Търговище на 17 декември от 13.15ч. Ще участват осмокласници от І СОУ „Св. Седмочисленици”. С тях ще разговаряха консултантът д-р Райна Жейнова. Чрез интерактивни методи младежите ще научат важни неща за развитието на сексуалността във възрастта, в която се намират.

През последното тримесечие по проект “МИКЦ – Търговище - информация и консултация за младите хора“ се състояха още две открити приемни – с родители на деца в начален курс на обучение и такива на деца от детска градина. Водещи бяха психолозите Марина Маринова и Грета Тошева.

Проект “МИКЦ – Търговище - информация и консултация за младите хора“ се финансира от Националния център „Европейски младежки програми и инициативи” към МОМН и се изпълнява от Сдружение «Мисионис», в партньорство с Център за младежки дейности и инициативи и Община Търговище.

назад

Copyright © www.cmditg.com 2022

design compaskom©.