Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

"ВЕГА" с годишен концерт - празник на танца и красотата

В празник на танца и красотата се превърна годишният концерт на Балет "ВЕГА", с гл. худ. ръководител Марианна Савова и пом. ръководител Милена Иванова. Залата на Младежки дом се изпълни с родители, приятели и гости на състава, очакващи да видят новите танци, създадени през сезона, както и познати композиции, изпълнени от вече порасналите, до вчера малки момичета.

На сцената излязоха всички групи на състава. За първи път на сцена стъпи начинаещата група с танц "Пчелички". С вокални изпълнения ги подкрепиха техните приятели - Събина и Рая от Школата за естрадно пеене, както и Александра, Анита и Рая от "Шарено герданче".

В края на концерта с пожелания за много бъдещи успехи бяха изпратени абитуриентите - Теди и Стефи. Те получиха поздравления и подаръци от директора на Младежки дом Даниела Марчева, от Марианна Савова и от останалите момичета от балета.

Марианна Савова благодари на всички танцьори на сцената за труда и отдадеността им през годината, на родителите и на целия екип на Младежки дом за подкрепата.

Снимки можете да разгледате ТУК

Творческият сезон за "Вега" ще приключи с международен конкурс в КК "Златни Пясъци", който тече в момента.

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2021

design compaskom©.