Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Награди за Школата по естрадно пеене от три конкурса

 

Школата по естрадно пеене към Младежки дом, с ръководител Кремена Кряколова, участва и се представи достойно на XVI Национален фестивал за изпълнители на българска патриотична песен" Родолюбие". Конкурсът се проведе присъствено в Панагюрище. Журито оценяващо участниците беше в състав: Етиен Леви, Иван Лечев и Хайгашот Агасян.

Кремена Кряколова: "Моите момичета, отново ме накараха да се чувствам горда. А ето и наградите: Ралица Дилова - трето място, Стела Тодорова - второ място, Александра Златева - първо място. Голямата награда на фестивала "Родолюбие" се нарича "Живият пламък" и беше присъдена на Александра Златева."

Талантливи момичета от Школата се окичиха с награди и от Международен фестивал за песен и танц "Abanico" 2021. В категория "Френска песен" - първо място за Симона Асенова. В категория "Световен хит" - първо място за Александра Златева и трето място за Симона Асенова. ”Abanico”е фестивал за музика и танц, конкурс за изпълнители на песен на испански език или друг от групата на романските езици. Провежда се по инициатива на МА „Artvoices” ,под егидата на Посолството на Испания.

Изпълнители от Школата по естрадно пеене към Младежки дом, с ръководител Кремена Кряколова, бяха отличени и по време на ХVII Парад на песента, организиран от ЦПЛР ОДК-Търговище. В направление "Музикални школи и паралелки" Мирела Костова печели втора награда във втора възрастова група. В трета група с втора награда са отличени Славена Славова и Ралица Дилова. Трета награда е присъдена на Тицияна Димитрова. В четвърта възрастова група Стела Тодорова печели първа награда, а Симона Асенова - втора награда. Гран При  "Звезда на Парада" се присъжда на Александра Златева от Школата на Младежки дом.

назад

Copyright © www.cmditg.com 2021

design compaskom©.