Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Плам и емоции на сцената със Школа за модерен балет "ВЕГА"

Годишен концерт на Балет "Вега" -29 юни 2021 г.
Много цветове, плам и емоции събра в себе си годишният концерт на Балет "ВЕГА", с гл. худ. ръководител Марианна Савова и пом. ръководител Милена Иванова.
На сцената излязоха всички групи на състава. За първи път на нея стъпиха най-начинаещите с танц "Принцеси". С вокални изпълнения ги подкрепиха момичетата от Школата за естрадно пеене, с ръководител Кремена Кряколова.
Танцьорите на "Вега" представиха най-новите хореографии, създадени през този труден за работа сезон, както и познати композиции, изпълнени от вече порасналите, до вчера малки момичета. Зрителите имах възможност да се насладят на танци, получили награди на множество конкурси.
В края на концерта с пожелания за много бъдещи успехи бе изпратена абитуриентката на състава - Преслава. Тя получи поздравления и подаръци от директора на Младежки дом Даниела Марчева, от Марианна Савова и от останалите момичета от балета.
Марианна Савова благодари на всички танцьори на сцената за труда и отдадеността им през тази пандемична творческа годината, в която се наложи момичетата да разучават танци през Зуум, благодари на родителите и на целия екип на Младежки дом за подкрепата

назад

Copyright © www.cmditg.com 2022

design compaskom©.