Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

"Покажи им" - мини тренинг за презентационни умения в Младежки дом

 

През почивните дни Младежки дом - Търговище организира и бе домакин на мини тренинг "Покажи им". Той бе насочен към  придобиване и подобряване на презентационни умения, нужни в училище, в работна среда, а също и в междуличностните ни взаимоотношения.

Треньор бе Димана Стойчева - студент по психология и участник в множество международни тренинги по програма "Еразъм"+, свързани с воденето на подобни активности. "Покажи им" бе нейният принос към местната общност в продължение на проект "Doll it" на полската организация "Youth Act". Той се състоя през ноември в Полша отново по програма "Еразъм" +.

Тренингът включваше различни аспекти на представянето - в екип и самостоятелно и малки тънкости, свързани с подобряване на комуникацията. Включваше игра, театър и забавление.

Последната част бе насочена към визуализиране на определена тема и нейното развитие, чрез рисуване на опростени фигури на хора и предмети върху постери. Рисуването на плакати е съвременно течение в презентирането, което все повече се налага и измества на места представянето чрез слайдшоу на компютър.

В края на срещата младежите научиха подробности относно същността и видовете възможности по програма "Еразъм"+, как се кандидатства и какво е необходимо когато пътуваш сам или с група по проект в друга държава.

Още снимки можете да разгледате тук: ГАЛЕРИЯ

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2024

design compaskom©.